Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için marifet buyurmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kanatlar zarfında yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin hamil plakaları mevcuttur.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı falsosuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Umumi amacı insanların binayı zarar gıyaben bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam allıkır.

Yangın Yayılmasını Kontrolör Geçirmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının çabucak büyümesini önler ve yangının henüz bir tomar meydanı etkilemesini sınırlar.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çısoy üründe teltik yapılmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

l Duman sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar fiillevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride kuşatılmış kalabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin taçı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik dizi ile henüz sık kullanma esenlanabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel Yangın Kapısı yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler bakış önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page